Despre noi

Avand o experienta in domeniul imobiliar de peste 10 ani, am invatat sa ne orientam catre client ajutandu-l sa transforme vanzarea, inchirierea sau cumpararea unui imobil intr-un adevarat succes. De fiecare data reusim sa oferim celor interesati informatii utile care sa le usureze deciziile si sa-i orienteze catre alegerea facuta. Zonele pe care ne axam sunt Herastrau, Dorobanti, Floreasca, Pipera sau zona de Nord a capitalei.

Cel mai frumos compliment primit de la un client multumit este recomandarea sa. Atunci cand acesta alege sa ne recomande familiei si prietenilor sai, avem confirmarea muncii bine facute.

Din anul 2005, zona Herastrau a reprezentat un punct de atractie pentru noi, partenerii Cezar Estates. Acest lucru a facut ca, in prezent, printre ofertele noastre sa gasiti atat garsoniere si apartamente cu 2, 3 sau 4 camere, cat si case si vile din absolut toate zonele pe care le deservim.

Investitiile personale si mutarea in zona Herastrau ne-au convins sa transformam pasiunea noastra pentru imobiliare intr-o cariera de succes. Peste 200 de clienti multumiti au beneficiat de serviciile personalizate si expertiza noastra. Cunoasterea in profunzime a pietei ca rezidenti ai Herastraului ne-a permis expunerea avantajelor zonei catre clientii nostri.

Transforma-ti visul imobiliar in realitate alaturi de echipa Cezar Estates!

Adrian si Cristina Dobre

 

Suntem o echipa experimentata in domeniul imobiliar de lux, din centrul si nordul capitalei. Am inchiriat/vandut spatii rezidentiale/comerciale, atat cand piata imobiliara era in perioada de “boom”, dar si atunci cand a ajuns in perioada de “criza”. In acest timp am intermediat multe tranzactii, si de aceea, astazi avem experienta necesara sa evaluam o proprietate si sa va consiliem pentru a face cea mai buna alegere.

Am incheiat tranzactii imobiliare pentru persoane publice, dar si contracte de inchiriere pentru companii multinationale si ambasade. Gratie contactelor si retelei extinse de colaboratori avem capacitatea de a gasi in cel mai scurt timp oferte deosebite, in exclusivitate.

Timpul este important, atat pentru noi, cat si pentru dumneavoastra, de aceea selectam cu atentie ofertele si va contactam doar atunci cand avem o oferta care sa respecte criteriile dumneavoastra de spatiu, localizare si buget.

Noi stim din experienta ca un client multumit recomanda serviciile imobiliare Cezar Estates si apropiatilor. Astfel, baza noastra actuala de clienti s-a contituit in cea mai mare parte din recomandari.

De aceea, principalul nostru obiectiv este sa va oferim cele mai bune servicii imobiliare pentru ca dumneavoastra sa fiti multumit.